Sleutelhangers Graveren & Cadeaus met eigen naam

Sleutelhangers Graveren

Bella Mia is begonnen met het graveren op Hoogwaardig stalen sleutelhanger, compleet gepersonaliseerd met eigen naam. Inmiddels zijn we een heel stuk verder doorgegroeid en doen we naast onze sleutelhangers met naam ook armbanden, kettingen met persoonlijke kaartjes en meer.

Niet alleen onze collecties zijn gegroeid, maar ook ons team. Inmiddels zitten we met 5 vaste medewerkers en 9 oproepkrachten die elke dag de mooiste cadeaus maken en voor jullie versturen!

Persoonlijke cadeaus

"Het mooiste cadeau is een persoonlijk cadeau", dat is ons uitgangspunt. Wij ontwerpen die emoties raken. Die iemand kan ontroeren of doen laten lachen. Het is immers veel bijzonderder een compleet gepersonaliseerd cadeautje te ontvangen dan de standaard "cadeaubon", niet?

Alles wordt bij ons op bestelling geproduceerd. Dit houdt in dat we daardoor geen voorraad aan kunnen leggen. Stel je eens voor dat we van 100duizenden namen een stuk of 100 items op voorraad moeten leggen... ondoenlijk. Dankzij slimme technieken en hoge kwaliteit machines, lukt het ons toch om jouw order binnen 2 werkdagen de deur uit te krijgen.

Voor alle gelegenheden

Bij Bella Mia proberen we voor ieder wat wils te maken. Elke dag breiden we onze design collectie uit met nieuwe quotes. Hieronder vind je een lijst met categorieën waar wij sleutelhangers en sieraden voor hebben ontworpen. Mis je een bepaalde categorie? Stuur ons een mailtje en bij voldoende interesse gaan we ermee aan de gang!

Onze Producten

Sleutelhangers Kettingen Armbanden
Stalen kaartjes

Onze Collecties

Moederdag Vaderdag Valentijn
Voor Oma Voor Opa Voor Mama
Voor Papa Voor Peetouders Voor Bonusouders
Voor Ooms en Tantes Voor Vriendschap Voor Leraren & Gastouders
Voor Huisdieren

Direct 10% Korting!