Cadeaus met eigen naam laten graveren voor de gehele familie!

Persoonlijke cadeaus laten graveren

Bella Mia is begonnen met het graveren op Hoogwaardig stalen sleutelhanger, compleet gepersonaliseerd met eigen naam. Inmiddels zijn we een heel stuk verder doorgegroeid en doen we naast onze sleutelhangers met naam ook armbanden, kettingen met persoonlijke kaartjes en meer.

Niet alleen onze collecties zijn gegroeid, maar ook ons team. Inmiddels zitten we met 5 vaste medewerkers en 9 oproepkrachten die elke dag de mooiste cadeaus maken en voor jullie versturen!

Welke producten graveren wij?

In principe kunnen we alle materialen graveren. zelfs staal! Wij bieden inmiddels een breed scala aan speciale producten die je niet overal vindt. Van Gegraveerde glazen harten, tot armbanden tot op maat gesneden Plexiglas raampjes met eigen tekst, niets is voor ons te gek. Dagelijks is ons team op zoek naar niet alledaagse items om te maken. Items die je niet zomaar in de winkel vindt, maar alleen bij ons online. Mocht je een suggestie of speciaal verzoek hebben, twijfel dan niet om ons dit toe te sturen.

Voor wie maakt Bella Mia deze producten?

Eigenlijk voor iedereen. We hebben producten voor opa en oma, maar ook voor huisdieren, bonusouders en zelfs leraren. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid jij iets speciaals zoekt, bij Bella Mia vindt je het ideale gepersonaliseerde cadeau voor elke gelegenheid. Door de jaren heen hebben we veel verzoeken met speciale opdrukken mogen ontvangen. Een voorbeeld is iemand die vroeg of we iets konden maken specifiek voor moeke. Dit is inmiddels een van onze best sellers geworden. We zijn dus altijd blij met dit soort verzoeken, want wie weet zoeken meer mensen ernaar.

Direct 10% Korting!