Over ons

Over Bella MiaBella Mia produceert sinds 2020 succesvol gepersonaliseerde sieraden en sleutelhangers en is sinds kort gevestigd in ons prachtige nieuwe pand op de Darwinstraat te Ede.

Onze focus ligt op het maken van unieke cadeaus die prachtig verpakt worden in sieradendoosjes. Het ideale persoonlijke cadeautje voor Opa, Oma, Mama, Papa, etcetera. Wie ga jij verrassen?

Wij onderscheiden ons door kwaliteit en supersnelle levering. Onze sieraden gaan een levenlang mee dankzij investeringen in de juiste machines.

Al onze items worden met de hand gemaakt

In 2020 startte we alleen met de eigenaren. In no time zijn we gegroeid en inmiddels maken we met 4 vaste werknemers en 11 oproepkrachten dagelijks jullie orders met passie met de hand klaar. 

Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe producten die we kunnen gaan lasergraveren. Onlangs hebben we bijvoorbeeld onze armbanden voor mannen en kettingen voor vrouwen gelanceerd. In de toekomst willen we vooral uitbreiden met leer en houten producten. 

Mis je iets op Bella Mia - Wij willen altijd uitbreiden

Mis je iets op onze site of heb je suggesties voor andere producten die we kunnen graveren? We staan altijd open voor feedback! Stuur hiervoor een e-mail naar support@bellamiaboutique.nl en wij zullen je mail binnen 24u beantwoorden!

Direct 10% Korting!